miercuri, 5 decembrie 2012

Smily a facut accident




Cantaciosul Smily si-a facut azi masina praf, conform spuselor lui nu a vazut o masina in timp util si pentru a evita contactul cu aceasta a tras de volan si a intrat in pom.
A scapat cu o amenda de 300 de lei si cu 1 ora pierduta pe la politie.
De circulat, spune el nu e problema ca are masina fratelui..
Macar a fost sincer in declaratii :" probabil ma uitam dupa cai verzi pe pereti"


miercuri, 28 noiembrie 2012

Google.ro hackuit




Azi dimineata cand am ajuns la birou ce sa vezi : Google.ro a fost hack-uit, grupul intitulat Algerian Hackers a schimbat sigla google cu o imagine ce mi-a adus aminte de vremurile comuniste cand aveam emisie tv doar 3 ore pe zi.
Deci se poate si la case mari: google hackuit
Pentru cine nu s-a sculat de dimineata sau pur si simplu nu a intrat pe google.ro va pun un printscreen, asta ca sa nu muriti de curiozitate



luni, 26 noiembrie 2012

Suporteri adevarati (U Cluj)




Suporterii Universitatii Cluj au facut un gest deosebit fata de jucatorii echipei iubite, neplatiti de cateva luni, dupa retragerea finantatorului Florian Walter.  Fanii “sepcilor rosii” au pus mana de la mana si au strans o suma de bani pe care au donat-o “studentilor”  la sfarsitul derby-ului cu CFR Cluj.

Desi “U” a pierdut partida de pe Arena Cluj in fata marii rivale, CFR, cu scorul de 1-2, suporterii celei mai iubite echipe din Cluj si-au manifestat din nou atasamentul fata de favoritii lor si au hotarat ca al finalul turului sa-i sprijine financiar cu o “prima”, fie ea si simbolica.

Un reprezentant al fanilor lui U Cluj a intrat in vestiare la finalul meciului si le-a inamnat jucatorilor o punga in care se aflau 66 de miloane de lei, banii stransi prin cheta de simpatizantii “studentilor”.

In acest context, ajutorul oferit jucatorilor de catre fani este unul binevenit si, chiar daca suma nu este nici pe departe una care sa rezolvge problemele cu care se confrunta clubul, simbolistica gestului nobil facut de suporteri i-a emotionat pe toti membrii echipei.

Emotionat din cale afara, antrenorul abia a reusit sa-si stapaneasca lacrimile: “Nu e un gest iesit din comun pentru orasul Cluj, aici asa e mereu. Suporterii sunt mereu alaturi de echipa. Suntem intr-o situatie grea, nu am cuvinte”.

“Am venit sa-i imbarbatam cat de cat pe baieti dupa acest meci. Am strans niste bani in peluza, fiecare a dat cat a putut. Asta a fost dorinta noastra, incercam sa ajutam asa cum putem. Noi suntem uniti si alaturi de echipa“, a spus suporterul care a adus punga cu bani.

Universitatea Cluj a cazut sub linia de retrogradare dupa esecul cu CFR si pana la sfaristul etapei ar putea sa se afunde si mai mult in subsolul clasametnului Ligii 1.

Vrem Discovery pe RCS&RDS!





Acordul de retransmisie dintre Discovery Networks şi RCS&RDS expiră pe 30 noiembrie. Operatorul a făcut deja modificări în grila sa de programe şi este foarte probabil să scoată complet canalele Discovery din toate pachetele sale. În aceste condiţii, poţi pierde Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World şi ID Investigation Discovery.

În ciuda eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negocieri de luni de zile, aceştia au respins toate propunerile noastre. Precizăm că nu am cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor noastre.

De mai bine de 15 ani, Discovery le oferă tot ce are mai bun telespectatorilor români, prin programe de calitate şi proiecte locale unice, cum ar fi Şcoala Discovery, primul proiect din România care integrează documentarele în procesul educativ, sau “Poliţişti de elită”, serialul Discovery filmat în România, despre forţele speciale de poliţie.

Părerea ta contează! Dacă vrei să ne ajuti să păstrăm familia de canale Discovery în grila RCS&RDS, spune-ţi punctul de vedere şi arată-le că vrei să urmăreşti în continuare programele noastre!

Semnează chiar astăzi petiţia noastră şi noi vom transmite mai departe mesajul tau! Iţi mulţumim anticipat pentru sprijin!

semneaza petitia

vineri, 16 noiembrie 2012

Filmul Serii : Repo Man





     In seara aceasta va recomandam : Repo Man

Vineri 16.11.2011 HBO 00:25 



Un recuperator urmăreşte clienţii care nu plătesc organele transplantate.
Un thriller amplasat într-un Toronto din viitor care, după un lung război, e populat de veterani în cautare de transplanturi pe care nu şi le pot permite. Un recuperator îi urmăreşte pe cei ce nu plătesc pentru organele transplantate.
Acţiunea filmului Repo Men se desfasoara într-un viitor apropiat, atunci când compania The Union creeaza organe artificiale sofisticate şi costisitoare prin intermediul cărora durata medie de viaţă este extinsă. Latura diabolica a acestei afaceri constă în faptul că, în situaţia în care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil să îsi achite facturile, The Union trimite executori siliţi pentru a recupera organele aflate în proprietatea sa, fără să fie impresionată de gravitatea stării de sănătate a debitorului. Remy (Jude Law) este cel mai bine pregătit dintre recuperatorii companiei, dar atunci când suferă o criză cardiacă la serviciu şi are nevoie de o inimă nouă, se trezeşte îngropat în datorii. Întrucât Remy nu poate plăti facturile la timp, The Union îl însărcinează pe Jake Freivald (Forest Whitaker), fostul partener al acestuia, să recupereze inima artificială, moment în care vânătorul se transformă în pradă şi este forţat să fugă pentru a-şi salva viaţa. Ajutat de către Beth, o cântăreaţă talentată care este, la rândul ei, datoare companiei, Remy încearcă să evadeze din sistem şi să evite să fie capturat de către Jake Freivald



Telenovela Dinamo Continua


           

             Zilele astea la Dinamo s-au facut miscari de trupe, si anume a cazut capul antrenorului Bonetti.

Noul antrenor vehiculat este Dorinel Munteanu, care desi el zice ca vrea sa isi delimiteze imaginea de Steaua, nu va putea sa faca asta niciodata. Fani nu il vor la Dinamo si sincer sa fiu nici nu-l vad mare antrenor, performanta obtinuta la galati a fost in mare parte in contextul respectiv al ligii 1, si nu cred ca o va mai repeta vreodata nici Otelul Galati si nici Dorinel Munteanu.

Desi el face in continuare declaratii de dragoste clubului din Stefan cel Mare:

"Pastrez ce am spus, ca as vrea ca Steaua sa dispara din CV-ul meu de antrenor. M-a afectat perioada petrecuta la Steaua. A fost un moment nefericit, despre care nu vreau sa vorbesc prea mult. Inima mea este la Dinamo"

trecutul lui in culorile ros-albastre nu poati fi uitat asa rapid.

In alta ordine de idei azi va fi prezentat la Dinamo si se pare ca are contract pana in 2015.