luni, 26 noiembrie 2012

Suporteri adevarati (U Cluj)




Suporterii Universitatii Cluj au facut un gest deosebit fata de jucatorii echipei iubite, neplatiti de cateva luni, dupa retragerea finantatorului Florian Walter.  Fanii “sepcilor rosii” au pus mana de la mana si au strans o suma de bani pe care au donat-o “studentilor”  la sfarsitul derby-ului cu CFR Cluj.

Desi “U” a pierdut partida de pe Arena Cluj in fata marii rivale, CFR, cu scorul de 1-2, suporterii celei mai iubite echipe din Cluj si-au manifestat din nou atasamentul fata de favoritii lor si au hotarat ca al finalul turului sa-i sprijine financiar cu o “prima”, fie ea si simbolica.

Un reprezentant al fanilor lui U Cluj a intrat in vestiare la finalul meciului si le-a inamnat jucatorilor o punga in care se aflau 66 de miloane de lei, banii stransi prin cheta de simpatizantii “studentilor”.

In acest context, ajutorul oferit jucatorilor de catre fani este unul binevenit si, chiar daca suma nu este nici pe departe una care sa rezolvge problemele cu care se confrunta clubul, simbolistica gestului nobil facut de suporteri i-a emotionat pe toti membrii echipei.

Emotionat din cale afara, antrenorul abia a reusit sa-si stapaneasca lacrimile: “Nu e un gest iesit din comun pentru orasul Cluj, aici asa e mereu. Suporterii sunt mereu alaturi de echipa. Suntem intr-o situatie grea, nu am cuvinte”.

“Am venit sa-i imbarbatam cat de cat pe baieti dupa acest meci. Am strans niste bani in peluza, fiecare a dat cat a putut. Asta a fost dorinta noastra, incercam sa ajutam asa cum putem. Noi suntem uniti si alaturi de echipa“, a spus suporterul care a adus punga cu bani.

Universitatea Cluj a cazut sub linia de retrogradare dupa esecul cu CFR si pana la sfaristul etapei ar putea sa se afunde si mai mult in subsolul clasametnului Ligii 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu